Je bekijkt de reis...
Adventures are the best way to learn.

Je bekijkt de reis...
Thailand
a
A
9 september 2014 19:10 | Door: Elly
Ben zo benieuwd naar je vervolg in je eentje. Doe de meiden de groetjes. Xxxx
9 september 2014 19:25 | Door: megan
Leuk lieverd! Lekker genieten. Denk aan je! XX
9 september 2014 19:31 | Door: papa
Dag lieverd. wat beleef je toch veel in korte tijd. Fijn dat je het zo naar je zin hebt. Jammer dat het skypen niet goed lukte. Maar ik heb je wel even gezien gelukkig. Love you xxxxx papa.
9 september 2014 21:31 | Door: Liza
Wat toff van die scooter! Echt wat voor jou ook om aan de verkeerde kant te rijden haha! Wel jammer dat die twee meiden niet dezelfde kan op gaan, maar hey zo leer je weer nieuwe mensen kennen! Enjoy!
10 september 2014 18:21 | Door: Jaap
Ik ben hartstikke jaloers! Thailand staat ook op mijn lijstje to visit... Zet je zintuigen maar wijd open en ENJOY! Xxx
10 september 2014 18:21 | Door: Jaap
10 september 2014 18:24 | Door: Jaap
Sorry, foutje. Dubbel geplaatst. Hij reageerde niet dus ik dacht ik druk nog maar een X...
11 september 2014 17:12 | Door: Joke
Lieve Christy, wat heb je al veel gedaan en gezien! Leuk die scooters. Een kamer met 8 personen. Het zal vast wel wennen. Als iemand hinderlijk snurkt moet je maar denken die slaapt lekker ga ik ook doen. Nog veel plezier en tot je volgende bericht.xxxxxxxxxx
12 september 2014 14:46 | Door: opa en oma
Lieve Christy,wat fijn dat het allemaal zo goed gaat.Geniet er maar lekker van,liefs.